TLF: 27116380
Velkommen

- til min webside - mit univers og min passion, som jeg meget gerne deler med andre.

Siden mit møde med et clairvoyant medie 2016, hvor jeg følte, at jeg fik overrakt nøglen til min nye vej i den åndelige verden, har mit liv taget en drejning og det i en retning, hvor jeg meget bevidst og målrettet rejser med mit livsformål: at tilbyde clairvoyance og afdøde kontakt til dem, der måtte ønske dette.

Mit værdigrundlag for at arbejde med den åndelige verden, er at udbrede kendskabet til denne dimension og bevidstgøre det overfor de mennesker jeg møder, på min vej, både i individuelle sittings, i cirkelarbejde og på mine kurser – og inden længe også på min uddannelse.

Jeg har altid været clairvoyant og arbejdet med clairvoyance i mange år på et mere uoffentligt plan. Derudover har jeg bl.a. deltaget i et spirituelt og et medialt trænings- og udviklingsorløb hos anerkendt dansk clairvoyant medium.

I perioden 1997 til 2012, har jeg sammen med min kone, Helle og i samarbejde med The Monroe Institute, Virginia, USA, videreformidlet og solgt lydmedier i Europa. Jeg har arbejdet med meditation på forskellige bevidsthedsniveauer og har via dette arbejde gennemgået flere kursusforløb og er uddannet instruktør i dybere bevidsthedstræning fra instituttet i USA.

Helle og jeg driver sammen, "New Age Wisdom Center" i Mejlgade i Aarhus, hvor min forretningsbase, som clairvoyant medium, også er.

Siden 1987 har jeg deltaget i udviklings- og uddannelsesforløb bl.a. Dybdeterapi og Dynamisk filosofi hos Estrid og Steen Norby.

Jeg modtager løbende undervisning, supervision og sparring i mit arbejde.

I mit arbejde med klienter, følger jeg denne etik:

Være klar og nærværende
Møde klienten respektfuld
Trygge rammer
Ansvarsfuld
Tavshedspligt
Respektere klientens personlige integritet
Bevidsthed om det, der leveres/formidles
Udelukke direkte sygdom og død
Ikke arbejde med tredieperson.

Aarhus, februar 2020

Isac Eduard Eghon Engelund

- i det daglige - Eghon Engelund