TLF: 27116380
Velkommen

- til min webside - mit univers og min passion, som jeg meget gerne deler med andre.

Siden mit møde med et clairvoyant medie i marts 2016, hvor jeg følte at jeg fik overrakt nøglen til min nye vej i den åndelige verden, har mit liv taget en drejning og det i en retning, hvor jeg meget bevidst og målrettet rejser med mit livsformål.

Mit værdigrundlag for at arbejde med den åndelige verden, er at udbrede kendskabet til denne dimension og bevidstgøre det overfor de mennesker jeg møder, på min vej, i dette arbejde.

På min rejse har jeg bl.a. deltaget i et spirituelt udviklingsforløb, flere workshopsforløb, retreats og deltager her i 2019 i et ADVANCE - Medialt udviklingsforløb, alle hos clairvoyant medium Christian Viborg.

I perioden 1997 til 2012, har jeg sammen med min kone og i samarbejde med The Monroe Institute, Virginia, USA, videreformidlet og solgt lydmedier i Europa. Jeg har arbejdet med meditation på forskellige bevidsthedsniveauer og har via dette arbejde gennemgået flere kursusforløb og er uddannet instruktør i dybere bevidsthedstræning fra instituttet i USA. Samtidig med dette har vi drevet og driver stadigvæk, "New Age Wisdom Center" i Mejlgade i Aarhus, hvor min forretningsbase som clairvoyant medium også er.

Siden 1987 har jeg deltaget i udviklings- og uddannelsesforløb bl.a. Dybdeterapi og Dynamisk filosofi hos Estrid og Steen Norby. Jeg har arbejdet med clairvoyance i mange år på et mere uoffentligt, stille plan.

Jeg modtager løbende supervision og sparring i mit arbejde med den åndelige verden. Bl.a. ved at tage på retreats, deltage i cirkelarbejde og i træningsforløb

I mit arbejde med klienter, følger jeg denne etik:

Være klar og nærværende
Møde klienten respektfuld
Trygge rammer
Ansvarsfuld
Tavshedspligt
Respektere klientens personlige integritet
Bevidsthed om det, der leveres/formidles
Udelukke direkte sygdom og død
Ikke arbejde med tredieperson.

Aarhus, december 2017

Isac Eduard Eghon Engelund

- i det daglige - Eghon Engelund