TLF: 27116380
Energiarbejde med husrenselse

 
Vi kender til at være opmærksom med vores sanser og sensitivitet og mærke hvis der er forandringer, omkring os, specielt når der sker ting der ikke forekommer normalt.

Det kan være tung energi, pludselig kulde eller varme, lys effekter, trykken for hovedet, svimmelhed, kløen, følelsen af fysisk berøring, føle sig iagtaget, ting der forsvinder eller bliver flyttet osv.

Oplevelser af denne art kan være sandfærdige og livagtige og kan medføre at det kan være svært at være tilstede i sin bolig eller oplevelserne kan gøre en bange eller utryg for det der sker.

Som udgangspunkt er denne energi og kontakt fra ånder  ikke farlig idet det/de kommer med kærlighed og god energi. Det er os selv, der skaber tilstanden.

Der er ikke noget at være bange for, idet det er normalt, når en ånd vil i kontakt med denne verden.

Du kan arbejde selv, gøre noget. Du kan bede dem om at forsvinde eller fortælle dem at du ikke har tid til dem.

Du kan også vælge at være nysgerrig på hvad det er der foregår. Måske er det dig der ubevidst stiller ind på energien og derved føler ånden sig velkommen og signalerer kontakt. Du kan vælge at få støtte og finde ud af hvilket budskab ånden har til dig ligesom du kan give et budskab til ånden. Det kan betyde fælles forståelse og adgangen til en vej at drage videre af.

Når et medie arbejder, mærker det åndens tilstedeværelse, den fysiske såvel som den psykiske tilstand, som ånden havde da vedkommende levede, Det kan virke ubehageligt for personer der ikke er vant til at mærke det tæt på.

Det der kommer fra den åndelige verden er kærlighed og hjælp til vores videre udvikling.

Det er i film og eventyr at det kan virke uhyggeligt.

Ring eller send en mail - så starter vi dialogen der.