TLF: 27116380
CLAIRVOYANCEUDDANNELSE

 

 

CLAIRVOYANT RÅDGIVER

- et uddannelses- og udviklingsforløb

Start Maj 2021

OBS: 2 LEDIGE PLADSER
 

Ønsker du, at udvikle dine clairvoyante og spirituelle evner?
Ønsker du at rådgive og arbejde med spirituel udvikling hos andre mennesker?

Dette uddannelses- og udviklingsforløb er tilrettelagt, så det giver dig indsigt i og viden om, hvordan du arbejder med clairvoyant rådgivning og medieskab.

Uddannelsens indhold

Forløbet er sammensat således, at du, udover at få inspiration fra mit arbejde med clairvoyance, afdøde kontakt, meditation og healing, også bliver mærkbart styrket og gennemgår en personlige udvikling.

Du vil modtage undervisning i metoder, eksempler og brugbare redskaber, som jeg gennem min erfaring som clairvoyant, har opbygget. Alt sammen vil være med til at inspirere dig, så du kan opbygge og styrke dine evner, på din egen vej, i ”det clairvoyante landskab.”

Værdi grundlag

Jeg lægger vægt på, at du, samtidig med at du åbner op til dette spirituelle åndelige arbejde, også har fokus på din personlige udvikling i forløbet og jeg vil derfor være til rådighed for dig som personlig sparringspartner og spirituel vejleder under hele forløbet. Du får mulighed for at få tre personlige samtaler med mig undervejs, som er en del af uddannelsen.

Nøgleordene vil bl.a. være: Ro, overblik, indsigt, styrket selvværd, din rolle som formidler og rådgiver. Alt sammen vil være med til støtte dig på din vej til brugen af dine clairvoyante evner.

Motivation

For at starte på et spirituelt udviklings- og uddannelsesforløb er det vigtigt, at du mærker et ”JA” inden i dig selv. Et ”JA” til at være med i et intensivt, energifyldt og transformerende forløb sammen med andre deltagere.

At arbejde med dine evner, at sanse, mærke og føle den åndelige verden, er også en mulighed for dig, til at møde dig selv i din indre spirituelle verden. Du vil skabe en kanal, som vil give dig en dybere indsigt i dit transformerende arbejde med dig selv.

Opgaver og træning

Undervejs i forløbet vil du fra gang til gang få opgaver, som du arbejder med til næste gang. Du vil blive bedt om at arbejde med eksterne gæster, for at træne og give dig de muligheder for læring, som opstår og opnås, når du laver sessions.

Personlig samtale

Forud for din endelige beslutning har vi en uforpligtende personlig samtale, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål til uddannelsen. En samtale, hvor vi sammen finder ud af, om dette forløb er noget for dig. Samtaletidspunkt sker efter forudgående aftale med mig på mobil: 27116380 eller info@eghonengelund.dk.

Uddannelsen er tilrettelagt således

Modul 1.
08 - 09 maj.

Modulets tema er: Meditation og energiarbejde.

Undervisning i forskellige former for meditation. Du lærer at åbne op til energiarbejde og kontakt til den åndelige verden. Få kontakt til din skytsånd og dit team af åndelige hjælpere.  Du lærer beskyttelse og lærer at lukke ned igen.

Modul 2.
05 - 06 juni.

Modulets tema er: Clairvoyance værktøjer

Undervisning og træning i at arbejde med farver, symboler, chakraer, du får forskellige værktøjer og vinkler til at arbejde med clairvoyance og psykisk læsning.
Etik og rollen som clairvoyant medie.

Modul 3.
14 - 15 august.

Modulets tema er: Clairvoyancetræning

Vi arbejder med kommunikationsværktøjer og kommunikationstræning.

Træning i at navigere i de forskellige informations kanaler: klarsyn, klarhørelse, følelser og kropsfornemmelser. Træning i og værktøjer til at tyde de indkomne informationer, ”at pakke ud”.

Modul 4.
11 - 12 september

Modulets tema er: Lyset i dit indre.

Bevidsthed om din personlige udvikling og arbejdet med dig selv undervejs - på din vej til at arbejde, som clairvoyant rådgiver med andre mennesker. Undervisning i forsvarsmekanismer og projektioner. Herudover arbejder vi med træning i energiarbejde og energiøvelser.

Modul 5.
09 - 10 oktober

Modulets tema er: Afdødekontakt og medieskab.

Åbne op til kommunikation med den åndelige verden. Træning i gruppen og én til én.
Vi arbejder med at sanse andre energiniveauer og frekvenser for at skabe kontakt til afdøde. Lær at modtage, kommunikere med og formidle budskaber fra afdøde. Træning i gruppen og én til én.

Modul 6.
06 - 07 november.

Modulets tema er: Husrens og fjernclairvoyance

Lær at opbygge en indledende samtale til husrens. Lær ”at finde vej” til identiteten på afdøde og hjælpe med at få afdøde til at blive forløst fra stedet. Undervisning og træning planlægges med nærmere angivelse af sted. PÅ dag to lærer du at lave fjernclairvoyance på skrift eller online og træning i dette med eksterne gæster.

Modul 7.
04 - 05 december

Modulets tema er: Englekontakt og Healing

Den ene dag har vi en gæstelærer fra Engelskolen, der vil undervise i kontakt med engle, samarbejde med engleverdenen og brug af englekort. Den anden dag underviser jeg i forskellige healingsteknikker og der gives healing én til én.

Modul 8.
15 - 16 januar '22

Modulets tema er: Platform og FLOW

Platforms træning med afdødekontakt med gæster udefra.
Den næste dag har vi gæstelærer, Helle Titanis: Lær teknikker til at være i ”FLOW”, den naturlige og ubesværede strøm, der løber gennem livet – der, hvor du oplever synkronisitet og der, hvor tingene falder på plads.

Modul 9
12 - 13 februar '22

Modulets tema er: Træning.

Træning i clairvoyance, afdøde kontakt, platform. Vi træner bl.a. styrkelse af formidling under sessions, hvor vi ønsker styrkelse af bevidstheden om vores evner, kigger på og afklarer evt. ”svage” punkter hos os selv – finjusterer selvværdet og arbejder med gæster begge dage.

Modul 10
12 - 13 marts '22

Modulets tema er: Opsamling og afslutning.

Hvad har vi lært?
Sessions i clairvoyance og medieskab med gæster udefra, prøve med ekstern censor.

Afslutning med overrækkelse af beviser.

 

Det praktiske

Forløbet starter i Maj 2021 og løber over 10 weekender.

Lørdage og søndage kl. 10.00 – 16.00

Deltagerantal: Max 6 til 8 personer.

Uddannelsessted: Mejlgade 28, Aarhus C. - Modul 6 (ene dag) extern adresse 

Undervisningstimer: 120 timer

Personlig vejledninmg og supervision:  3 samtaler i op til 6 timer i alt.

Anbefalet træning med 40 - 60 kaniner undervejs mellem modulerne

Betaling:

Prisen for hele uddannelsen er 19.750 kr. som du kan betale på én gang eller fra gang til gang i forløbet.

Ved tilmelding betaler du kr. 1.000,00 i depositum. Depositum fratrækkes den samlede pris.

 

Vel mødt til et inspirerende og energi skabende uddannelses- og udviklingsforløb.


Isac Eduard Eghon Engelund

Underviser og uddannelsesleder.