TLF: 27116380
Bliv din sjæls bedste ven

 

individuelt spirituelt udviklingsforløb


Når vi grundlæggende savner noget dybere i vores liv, kan det måske relateres til at man har mistet noget af kontakten til sit dybere selv eller dybere jeg eller som jeg udtrykker det, kontakten til sin sjæl.

At genopleve og genoprette denne fulde kontakt, vil bringe dig i bedre balance og længere frem i lyset, på din vej, her i livet.

Arbejdet er delt i 3 moduler, hver på ca. 60 – 75 min. varighed og over et forløb på 3 til 6 uger, efter hvad vi aftaler.

1. modul

Jeg åbner med clairvoyance med henblik på at finde ind til de ressourcer og styrker du har med dig i livet og jeg præsenterer dig undervejs i dette arbejder for nogle redskaber som du kan øve og praktisere inden vi mødes til næste modul – forberedelsen gør det nemmere for dig at komme videre i processen

2. modul

Vi starter med en opsummering af dine oplevelser siden sidst, der følges op med en stille meditation der har til formål at bringe dig i kontakt med tidspunkter i dit liv hvor du erindrer øjeblikke med styrke, glæde og overskud. Jeg fortsætter herefter med at rådgive og gøre dig klar til næste gang og også her vil du blive præsenteret for redskaber du kan arbejde med inden det afsluttende modul.

3. modul

Vi gennemgår dine oplevelser siden sidst hvorefter du går ind i en guided meditation med henblik på at skabe kontakt til din sjæl og finde den energi der skal være med til at skabe dit ”nye” fundament for dit liv. Herefter fortsætter vi med tale og planlægning af støttende øvelser til tiden fremover.

2 til 4 uger efter forløbets afslutning er du velkommen til sparrings samtale med mig (efter aftale)