TLF: 27116380
Respons fra klienter

 

 

Jeg gik i Daniel kirken i København, når mine venner gik i biografen. Inden afdøde kontakt og clairvoyance, blev dét alle talte om, nød jeg at se de dygtige medier på podiet i kirken. Bl.a. Frank Munkø

Siden da, efter en lang årrække i branchen, valgte jeg at sætte "den verden" på pause. Jeg havde desværre for mange dårlige oplevelser og synes der var for langt mellem de kvalificerede behandlere. 

Mange år efter, gik jeg en dag ind i boghandlen i Mejlgade og så på døren at de søgte kaniner. Jeg havde kun set Eghon bag disken i sin butik et par gange og havde aldrig mærket/observeret ham som behandler. 

Da jeg sad over for Eghon i lokalerne i Mejlgade var vibrationen/stemningen en helt anden og noget i mig vidste at det her ville blive godt.

Eghon kikkede ikke på mig under sessionen hvilket var rart, da han derfor ikke aflæste mit kropssprog. Han var enormt tilstede alligvel og talte det meste af den time vi havde sammen. Roligt, venligt og meget konkret. Han gav sig tid, var ydmyg og havde respekt for det og den han sad med. Meget jordnær og meget dygtig.

Han ramte mine problematikker så præcist, at der ikke var tvivl om hvad han egentlig mente. Det gjalt også afdøde kontakten. 

Eghon er bedst når han laver det han er født til. Han er behandler. 

Og tilsidst bliver jeg nødt til at sige, at han minder mig så meget om Frank Munkø. Ikke kun hvad angår match i stemmen og staturen, men også i sin tilstedeværelse, energi og talent. 

Det bliver spændende at følge dig.

Kærlig hilsen

Katrine

 

*****

Mine to sessioner hos Eghon, har været en fantastisk øjenåbner.

Eghons analyse af mig, og de ting omkring mig, som kun jeg selv ved noget om, kunne han lynhurtigt sætte ord på, så jeg oplevede at få en erkendelse, som jeg før pga. janteloven ikke helt har villet åbent erkende.

Han kunne se de brud i livet, som jeg havde oplevet de seneste år, og kunne give mig en forklaring på hvorfor det er sket, hvad det var i mig, som gjorde at det MÅTTE nødvendigvis være sådan for at jeg kunne komme videre i mit liv.
Han kunne se min inderste problematik omkring mit kærlighedsliv, og kunne give mig en optimisme i forhold til den tålmodighed, der er nødvendig for at jeg kunne løse det problem. 
Han satte ord på en problematik omkring privatlivet, som jeg har forsøgt at lægge låg på, og som jeg ikke har villet erkende fordi det var for pinligt at indrømme, at jeg var offer for denne problematik. Han kunne se, hvordan jeg kunne hjælpe mig selv ved at åbne øjnene for denne dybe problematik, og gav mig rådgivning i, hvordan jeg kunne arbejde med den - uden at flygte fra den

Den største gave han gav mig var at få sat ord på den spirituelle vej jeg altid inderst inde har følt jeg skulle gå, men som jeg ikke har turdet erkende, at jeg var god nok til at gå. Han rådgav i, hvordan jeg kunne komme videre og hvilke redskaber, jeg kunne bruge til at komme videre. Han indgød mig styrke og gav mig den personlige anerkendelse der skulle til, for at jeg nu tør stå ved HVEM JEG ER, og hvad jeg er nødt til at arbejde med, for det er dét, der er meningen med mit liv og mit spirituelle arbejde og det der gør, at jeg bliver et helt menneske

Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Eghon, som åbent, ærligt og som lynhurtigt og skarpt stillede ind på sagens kerne og som med stor indsigt og empati kunne hjælpe og rådgive mig, så jeg kan komme videre på min vej i livet.

Af hjertet tak Eghon

Lea