TLF: 27116380
Energiarbejde med healing

 

STAND BY TIL 2020

Energiarbejde er et stort felt og fylder rigtig meget.for mig. Jeg praktiserer det dagligt og har rigtig meget glæde af denne udveksling.

Mit energiarbejde delagtiggør jeg offentligt 1 til 2 gange årligt sammen med op til 6 - 8 personer. Personer som ønsker at være med i en cirkel, der tager udgangspunkt i cerimonier, bl.a.omkring bål. Vi arbejder med farvel til byrder og negative tanker, transformering og goddag til en ny beyndelse i livet. Du kommer som dig selv og du tager afsted herfra som dig selv.

Jeg arbejer med ånden fra øst, syd, vest og nord samt ånden White Eagle - ånder som bidrager til cerimonien med energi og støtte og til arbejdet med og i den åndelige verden.

Vi mødes kl. 10.00 - udveksler bekendtskab - laver en åbningsmeditation - arbejder med den energi vi kommer med - går ind i meditativt arbejde og finder den sjælskontakt som vi hver især vil have med på rejsen - vi fokuserer på føde (frokost) - herefter arbejder vi med forberedelse til ceromoni - hvad vil du have med i denne ceremoni hvad vil du sige farvel til og hvad vil du åbne op til - vi skaber cirklen (åbent meditavivt for gruppen arbejde) - ceromonien tager sin begyndelse - cerimonien afsluttes - cirklen brydes og vi mærker vi er tilbage. Ca. afslutning omkring kl.18.00. 

Trommer er velkomne - men bruges kun hvis det passer.

Væske og frugt fornødenheder er inkluderet i prisen.

Har du lyst til at vide mere om dette arrangement kan jeg kontaktes pr. telefon - så finder vi ud af om vi skal mødes i dette cirkelarbejde.

Tilmeld dig nyhedsbrev så er du hele tiden opdateret om arrangementer.